Bestil dine produkter hos os.

Imagewear.dk tilbyder en meget bred kollektion af arbejdstøj, fodtøj, udstyr og grej til hotel, restaurant, cafe, kantine og relateret erhverv. I service siden 1999. Rawstyles – Læderforklæder.dk er en underdel af Imagewear.dk hvor vi bringer nyheder om vores mange nye lædervarer. Fælles for alle disse varer er med henblik at være nytænkende og at kvaliteten altid skal være i højsæde.

Bestil hurtigt og sikker online eller per telefon 63 16 00 25.

Vi er altid på forkant

Vi er altid på forkant med de sidste nye modeller, trends og udvikling inden for læderforklæder, uniformer til hotel og restaurationsbranchen.

Vores kunder spreder sig vidt, naturligvis i Skandinavien såvel som kunder i lande som Japan – USA, Australien, Caribien m.fl. Vores kundegruppe er alle niveauer inden for industrien, fra cafeteria, pizza restauranter, storkøkkener, kantiner, restauranter og cafeer til 5 stjernede restauranter, hoteller og resorts i store dele af verden.

Forsendelse og levering

Vi afsender de varer der er på lager såvidt muligt samme dag. Eventuelle restordre bliver afsendt uden ekstra omkostninger til dig. De vil per email blive informeret om restorder og forventet leveringstid. Alle bestillinger sendes med Post Danmark hvis ikke andet er aftalt. Du vil per e-mail modtage et track & trace på din bestilling som er på vej til dig.

Leveringspriser med PostNord

  • Levering til privatadresse kr. 69.-
  • Levering til erhvervsadresse kr.59.-
  • Vælg selv udleveringssted. kr. 49.- Du vil kunne se alle udleveringssteder på et kort hvorfra du frit kan vælge.

Alle priser er gældene inden for de danske grænser.

Levering med post Danmark bliver typisk leveret dagen efter denne er afsendt.

Bemærk: Pakker uden omdeling forbliver hos postbutik/postboks i en begrænset periode, derfor anbefaler vi at pakken afhentes senest 2 uger efter ankommet hos postbutik/postboks. Derefter sender post Danmark pakken retur til os ECR ApS. Pakker som kommer retur og du ønsker at vi sender pakken endnu engang, vil denne ekstra forsendelses omkostning påfalde dig. Du modtager email med track & trace info for din pakke forsendelse. Har du ikke modtaget email med forsendelses informationer, kan denne ligge i din spam mail boks.