Skip to main content
I service siden 1999

Mange års erfaring med læder.

Læderforklæder.dk er stedet, hvor du finder funktionelle – seje og trendy lædervarer som læderforklæder, forstykker, punge og lommer til moduler, terminaler og meget mere. Rawstyle er del af Imagewear.dk som tilbyder en meget bred kollektion af arbejdstøj, fodtøj, udstyr og grej til hotel, restaurant, cafe, kantine og relateret erhverv.

KLÆD TEAMET GODT PÅ MED KVALITETS UNIFORMER

Søger i den perfekte løsning i kvalitets uniformer til jeres team, skridsikre arbejdssko eller andet, kontakt os allerede idag for et godt tilbud. Bestil hurtigt, nemt og helt sikkert online eller per telefon.

Vi er altid på forkant med de sidste nye modeller, trends og udvikling inden for læderforklæder, uniformer til hotel og restaurationsbranchen. Vi tilbyder kvalitets topmærker i uniformer, fodtøj, udstyr og tilbehør.


Levering til hele verden

Vores kunder spreder sig vidt, naturligvis i Skandinavien såvel som kunder i lande som Japan – USA, Australien, Caribien m.fl. Vores kundegruppe er alle niveauer inden for industrien, fra cafeteria, pizza restauranter, storkøkkener, kantiner, restauranter og cafeer til 5 stjernede restauranter, hoteller og resorts i store dele af verden.